U bent hier

zoekresultaten

10-01-2019

Symposium: Is Vlaanderen klaar voor zijn wilde jaren?

Relevantie : 1

Op het symposium ‘Is Vlaanderen klaar voor zijn wilde jaren?’ wordt uitgezocht hoe we in de toekomst kunnen samenleven met wilde dieren. In aanloop naar de Vlaamse verkiezingen wordt de balans opgemaakt van 10 jaar soortenbesluit, dé basis van het Vlaamse soortenbeleid.

LEES VERDER
28-01-2019

Wolvenlezing

Relevantie : 1

“Wolven in Nederland” streeft naar een conflictarm samenleven met wolven en is een samenwerking tussen diverse organisaties, waaronder het Wereld Natuur Fonds en ARK Natuurontwikkeling. Melanie Pekel, ARK Natuurontwikkeling, neemt je op een concrete en objectieve manier mee in het verhaal van de

LEES VERDER
6-02-2019

Kadavercam lezing en excursie

Relevantie : 1

Sinds twee weken is er dag en nacht beeld te zien van het leven rondom een dood ree in natuurgebied de Gelderse Poort. ARK Natuurontwikkeling, Staatsbosbeheer en Buitengewoon werken samen om ‘Dood doet Leven’ aan iedereen te laten zien.

LEES VERDER
4-03-2019

Grensoverschrijdend samenwerken

Relevantie : 1

Waar loop je tegenaan in een grensoverschrijdende samenwerking? Wat zijn de uitdagingen? Wat zijn de overeenkomst? En welke resultaten kun je samen boeken?

LEES VERDER
11-03-2019

Wolvenlezing in Assen

Relevantie : 1

In februari werd bekend gemaakt dat de wolf zich officieel heeft gevestigd in Nederland. De eerste wolvin heeft zich na 150 jaar afwezigheid officieel gevestigd op de Veluwe.

LEES VERDER
13-03-2019

Themadag Hondsbossche duinen

Relevantie : 1

Op dinsdag 9 april organiseert Delta Talent samen met het hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) en Hogeschool van Amsterdam (HvA) een themamiddag naar de Hondsbossche duinen.

LEES VERDER
26-03-2019

Gratis sneak preview vogelobservatorium

Relevantie : 1

Bij het Haringvliet wordt een unieke nieuwe vogelkijkplek geopend. Nog voor de officiële opening hebben bewoners uit de regio van vrijdag 12 tot en met zondag 14 april de mogelijkheid voor een gratis sneak preview!

LEES VERDER
26-03-2019

Dood doet Leven excursie

Relevantie : 1

Op zaterdag 30 maart kun je met ARK op Dood doet Leven-excursie in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Het gaat om een fietsexcursie die je de gelegenheid geeft om de hele natuurlijke levenscyclus van de grote grazers te leren kennen.

LEES VERDER
29-03-2019

Een groene kijk op de Noord-Hollandse kust

Relevantie : 1

Een groene kijk op de toekomst van de Noord-Hollandse kust. Daar gaat het over tijdens de Delta Talent thema-ochtend op donderdag 18 april. Tijdens de ochtend ligt de nadruk op de kansen voor natuur(ontwikkeling).

LEES VERDER
8-04-2019

Natuurontwikkeling Millingerwaard

Relevantie : 1

Bart Beekers, van ARK Natuurontwikkeling, heeft veel te maken met natuurontwikkeling in allerlei gebieden, o.a. in de Gelderse Poort. Dit is het uiterwaardengebied rond de plek waar de Rijn Nederland binnen komt en zich splitst in Waal en Neder-Rijn.

LEES VERDER

Pagina's