U bent hier

zoekresultaten

1-02-2019

BeeVee kiest ARK als nieuw goed doel

Relevantie : 1

De biologenvereniging van Nijmegen “BeeVee” heeft ARK uitgekozen als hun nieuwe goede doel. Dit betekent dat ze voor een jaar een project van ARK ‘adopteren’ en hier fundraising voor doen. De BeeVee heeft het otterproject in de Gelderse Poort als focus gekozen.

LEES VERDER
6-02-2019

Kadavercam lezing en excursie

Relevantie : 1

Sinds twee weken is er dag en nacht beeld te zien van het leven rondom een dood ree in natuurgebied de Gelderse Poort. ARK Natuurontwikkeling, Staatsbosbeheer en Buitengewoon werken samen om ‘Dood doet Leven’ aan iedereen te laten zien.

LEES VERDER
12-02-2019

Warm welkom voor otter in Brabant

Relevantie : 1

Het project “Welkom otter” is afgelopen jaar van start gegaan in de regio ’s-Hertogenbosch en Oss. Welkom otter bereidt zowel mensen als omgeving voor op de komst van de otter.

LEES VERDER
18-02-2019

Wolvin gevestigd en met mannetjeswolf op de Veluwe

Relevantie : 1

Niet alleen is de wolf nu definitief gevestigd in Nederland, op de noordelijke Veluwe leeft op dit moment een wolvenpaar. Dat blijkt uit het genetisch materiaal uit de wolvendrollen die het Wolvenmeldpunt daar heeft gevonden.

LEES VERDER
28-02-2019

Uniek in Nederland: wisent, Exmoor pony en Tauros samen in een gebied

Relevantie : 1

In het verleden leefden wisenten, oerrunderen en wilde paarden naast elkaar in Europa, maar tegenwoordig ontmoeten deze drie soorten elkaar nauwelijks. Daar is nu verandering in gekomen.

LEES VERDER