U bent hier

zoekresultaten

4-10-2017

Struintochten Wisenten Kraansvlak

Relevantie : 1

Op zondag 15 oktober zetten ARK en PWN de wisenten van het Kraansvlak in de schijnwerpers in en rond bezoekerscentrum De Kennemerduinen. Vanwege de afsluiting van het project ’10 jaar wisenten in het Kraansvlak” is er speciaal voor deze dag van alles georganiseerd over deze imposante dieren. 

LEES VERDER
13-10-2017

Herfst-struintocht Eiland van Brienenoord

Relevantie : 1

Op zaterdag 21 oktober is er een herfst-struintocht voor het hele gezin op het Eiland van Brienenoord in Rotterdam. Wil je de getijdennatuur in de herfstvakantie op dit ruige eiland ontdekken, meld je dan aan.

LEES VERDER
18-10-2017

DSWH Symposium: (her)introductie en verplaatsingen van wildlife

Relevantie : 1

Op 21 november zal ARK een lezing verzorgen tijdens het jaarlijkse symposium van de Dutch Society for Wildlife Health (DSWH). Het symposium heeft dit jaar met als thema "(Her)introductie en verplaatsingen van wildlife."

LEES VERDER
18-10-2017

Help jij Natuurspeelplaats Middelharnis ontwerpen?

Relevantie : 1

De gemeente Goeree Overflakkee, ARK Natuurontwikkeling en de organisaties achter het Droomfondsproject Haringvliet willen in Middelharnis een natuurspeelplaats maken aan het Haringvliet. Naast het recreatiestrand. Deze speelplaats wordt een echte deltaplek.

LEES VERDER
24-10-2017

Lezing Edelherten in De Scheeken

Relevantie : 1

Op maandag 30 oktober geeft ARKer Bram Houben een lezing over de edelherten in De Scheeken tussen Best en Liempde. Tijdens de lezing wordt uitgebreid ingegaan op het eerste half jaar sinds de edelherten zijn teruggekeerd in Het Groene Woud in Brabant.

LEES VERDER