U bent hier

zoekresultaten

1-10-2015

Steurenlezing Blijdorp

Op zondag 25 oktober geeft Bram Houben van ARK Natuurontwikkeling samen met Ron Bernhard van Diergaarde Blijdorp een lezing over de terugkeer van de Europese steur (Acipenser sturio) in Nederland.

LEES VERDER
7-10-2015

Lezing Otter in Limburg

Donderdag 8 oktober verzorgt ARKer Bram Houben een lezing over otters voor het Natuurhistorisch Genootschap in Limburg. De lezing wordt gehouden in Roermond.

LEES VERDER
8-10-2015

Vijf jaar ARK in Gulpen-Wittem en Vaals

Sinds 2011 werkt ARK in het uiterste zuiden van Limburg aan gebiedsontwikkeling. Dit gebeurt in het kader van het Provinciaal meerjarenprogramma plattelandsontwikkeling van de Provincie Limburg (PMJP).

LEES VERDER
14-10-2015

Herfstwandeling Klimaatbuffer IJSselmonde

Op 14 november organiseert Natuurvereniging IJsselmonde een herfstwandeling in Klimaatbuffer IJsselmonde. Tijens de wandeling wordt het natuurgebied langs de Koedood bezocht.

LEES VERDER
19-10-2015

Lancering geocaches Kempen~Broek

ARK presenteert op 14 november een serie geocaches in het GrensPark Kempen~Broek: “Beleef het Kempen~Broek”. De lancering van de serie vindt plaats op de Loozerheide.

LEES VERDER
21-10-2015

Veldwerkplaats Wisenten

Vrijdag 6 november organiseert de Vereniging van Bos- en Natuurterreineigenaren een Veldwerkplaats over wisenten in Nederland. Tijdens de veldwerkplaats vertellen ARK, PWN en FREE Nature over verschillende kansen van begrazing met wisenten en wordt een bezoek gebracht aan de dieren.

LEES VERDER
28-10-2015

Inloopavond Huissense Waarden

Op 4 november is er een inloopavond in Huissen over nieuwe plannen voor waterstandsverlaging en natuurontwikkeling in de Huissense Waarden. In de Huissense Waarden gaat Rijkswaterstaat meer ruimte maken voor de rivier.

LEES VERDER
30-10-2015

Wilde katten symposium

Op 27 november wordt in het Duitse Aachen het Europese wilde katten symposium georganiseerd.

LEES VERDER