U bent hier

zoekresultaten

2-12-2014

Première geocache Drielandenpark

Relevantie : 1

ARK presenteert op 11 januari met trots een serie geocaches in het Drielandenpark: “Beleef het Drielandenpark”. Tijdens een geocache verkrijg je door het oplossen van raadsels en opdrachten bepaalde coördinaten, die je uiteindelijk naar een schat (cache) leiden.

LEES VERDER
4-12-2014

25 jaar ARK: Bouwen met Baksteen

Relevantie : 1

De tijd dat kleiwinning leidde tot lelijke gaten in het landschap ligt ver achter ons. De bakens werden verzet toen halverwege jaren negentig de initiatiefnemers van het plan Levende Rivieren en de baksteenindustrie de handen ineen sloegen.

LEES VERDER
4-12-2014

Winterexcursie Hoek van Holland

Relevantie : 1

Op zaterdag 20 december organiseert de Zeetoren een struintocht door de duinen bij Hoek van Holland duingebied. In deze maand wordt veel tijd binnenshuis doorgebracht met alle feestdagen en de winter voor de deur, maar het is ook prettig om juist een frisse neus te halen in de natuur.

LEES VERDER
6-12-2014

Wilde katten geboren in Nederland

Relevantie : 1

Voor het eerst sinds eeuwen zijn er in Nederland wilde katten in de vrije natuur geboren. ARK Natuurontwikkeling doet onderzoek naar de terugkeer van dit zeer zeldzame dier.

LEES VERDER
8-12-2014

Op avontuur in Limburgse bronbeekjes

Relevantie : 1

Heb je zin om in de meivakantie lekker naar buiten te gaan? Doe dan mee met de struintocht in het Drielandenpark bij Wolfhaag bij Vaals op dinsdag 5 mei 2015.

LEES VERDER
8-12-2014

Op avontuur tussen de heuvels en de Geul

Relevantie : 1

Heb je zin om in de zomervakantie lekker naar buiten te gaan? Doe dan mee met de struintocht in het Drielandenpark bij Mechelen in Zuid-Limburg op woensdag 19 augustus 2015. Met een gids van ARK Natuurontwikkeling ga je mee op zoek naar de spannende natuur.

LEES VERDER
9-12-2014

Nachtvlindernacht in Zuid-Limburg

Relevantie : 1

’s Avonds komt de natuur tot leven. Alles wat overdag verborgen leeft komt ’s nachts tevoorschijn. Zoals nachtvlinders die alleen in het donker actief zijn.

LEES VERDER
9-12-2014

Vlinderwandeling in Zuid-Limburg

Relevantie : 1

Op zondag 12 juli organiseert ARK Natuurontwikkeling een dagvlinderwandeling in het Drielandenpark bij Wolfhaag bij Vaals. Ga mee en ontdek de vlinders die hier leven! De natuur rondom het gehucht Wolfhaag is heel bijzonder.

LEES VERDER
9-12-2014

Grazers in een winters Kempen~Broek

Relevantie : 1

De winter is al een paar maanden geleden begonnen. Dat merken de taurossen die in het Kempen~Broek leven ook.

LEES VERDER
10-12-2014

Speuren naar sporen in het Kempen~Broek

Relevantie : 1

Op woensdag 28 januari kunnen kinderen mee sporen speuren in het Kempen~Broek bij Stramproy. Meld je snel aan en download de gratis sporenzoekkaart.

LEES VERDER

Pagina's