U bent hier

Werken bij ARK

Werken bij ARK

ARK Rewilding Nederland is in 1989 opgericht om ruimte te scheppen voor natuur die haar eigen gang kan gaan. In nieuwe en bestaande natuurgebieden zoeken wij naar mogelijkheden om natuur te ontwikkelen door natuurlijke processen op gang te brengen en (ontbrekende) sleutelsoorten in te zetten. ARK zet zich in voor de ontwikkeling van natuur die betekenis heeft voor onze moderne samenleving. Wij werken aan nieuwe natuurlandschappen die door de bewoners, gebruikers en bezoekers worden omarmd.

ARK werkt vanuit een vrije, ongebonden rol aan de ontwikkeling van een positieve, toekomstgerichte natuurbeschermingsstrategie, die de herstelkracht van de natuur als uitgangspunt neemt. ARK werkt praktijk- en uitvoeringsgericht. We laten zien wat er kan. ARK genereert ideeën, initieert en organiseert gebiedsontwikkelingen en start pilots op.

ARK is een platte organisatie met circa 30 medewerkers, met korte lijnen, waar slagvaardigheid belangrijk is. De bedrijfsvoering wordt vanuit het kantoor in Nijmegen verricht; de meeste medewerkers werken vanuit huis.

Er zijn momenteel geen vacatures bij ARK Rewilding Nederland.
Als er een vacature is, wordt deze hier gepubliceerd.

Student? Klik hier als je op zoek bent naar een onderzoeks- of stageplaats in een van de ARK projecten.