U bent hier

Werken bij ARK

Actuele vacatures


ARK Rewilding Nederland zoekt een projectleider educatie om ons communicatieteam te versterken (32 uur per week).


We zoeken een (aankomend) projectleider die de educatie in de zeven gebiedsprogramma’s van ARK organiseert, creatief (door)ontwikkelt en de kwaliteit waarborgt. Deze medewerker functioneert als een spin in het web door educatie te organiseren met de programmatrekkers van de zeven gebieden waar we werken en door de contacten met de uitvoerende educatieve partijen. Op enkele plekken voer je de educatieve taken zelf uit, op andere locaties werk je samen met uitvoerende partijen en stuur je deze aan.

Je maakt duidelijke afspraken over verantwoordelijkheden en aanpak van de lessen en legt (financiële) afspraken daarover vast. Je zorgt voor wervende verslaggeving van de activiteiten op de ARK-website en de socials en terugkoppeling naar de programmatrekkers. Je verzorgt daarnaast de communicatie voor het team Jonge Rewilders dat zich richt op studenten en jonge professionals. Je bent sparringpartner voor onze andere netwerkactiviteiten en helpt bij andere taken van het communicatieteam.

Je leest de hele vacature hier.

Student? Lees hier over onderzoeks- of stageplaatsen.
 

Werken bij ARK

ARK Rewilding Nederland is in 1989 opgericht om ruimte te scheppen voor natuur die haar eigen gang kan gaan. In nieuwe en bestaande natuurgebieden zoeken wij naar mogelijkheden om natuur te ontwikkelen door natuurlijke processen op gang te brengen en (ontbrekende) sleutelsoorten in te zetten. ARK zet zich in voor de ontwikkeling van natuur die betekenis heeft voor onze moderne samenleving. Wij werken aan nieuwe natuurlandschappen die door de bewoners, gebruikers en bezoekers worden omarmd.

ARK werkt vanuit een vrije, ongebonden rol aan de ontwikkeling van een positieve, toekomstgerichte natuurbeschermingsstrategie, die de herstelkracht van de natuur als uitgangspunt neemt. ARK werkt praktijk- en uitvoeringsgericht. We laten zien wat er kan. ARK genereert ideeën, initieert en organiseert gebiedsontwikkelingen en start pilots op.

ARK is een platte organisatie met circa 30 medewerkers, met korte lijnen, waar slagvaardigheid belangrijk is. De bedrijfsvoering wordt vanuit het kantoor in Nijmegen verricht; de meeste medewerkers werken vanuit huis.