U bent hier

Help de otter en geef een vrije doorgang kado!

ARK Natuurontwikkeling bestaat 30 jaar. In dit jubileumjaar willen we de natuur nog een extra zetje in de rug geven. Daarom vragen we onze donateurs, fans, supporters, en vrienden om een financiële bijdrage waarmee we de otter een mooi cadeau geven. Voor 37.926 euro kunnen we de ontbrekende schakel in het leefgebied van otters in natuurgebied de Gelderse Poort veiligstellen. Elke bijdrage is van harte welkom. Daarmee help je niet alleen de otter, maar geef je ook veel andere dieren een warm onthaal.

Kies EEN BEDRAG en KLIK OP doneer voor de otter!
 

Ontbrekende schakel

In de Gelderse Poort ligt midden in otterleefgebied een plek die flink aangepakt moet worden. Om de otters te helpen zullen we iets moeten doen aan het versnipperde landschap daar. Voor 37.926 euro stellen we deze ontbrekende schakel veilig en krijgt de otter vrij baan. Verschillende planten en dieren profiteren daarvan. Een ideale kans om ook te zorgen voor een goede en veilige uitwisseling tussen de otterpopulaties in Nederland en Duitsland. Dat kunnen we echter niet alleen.

Steun daarom ons 30-jarig jubileumkado en help de otter!
 

Lees meer over deze jubileumactie of ontdek op onze speciale otterpagina waarom de otter hét boegbeeld van waterkwaliteit is.