U bent hier

Vacature(s) junior communicatiemedewerker

19-01-2023|DOORARK Rewilding Nederland

Klopt jouw hart sneller als je oog in oog staat met een wild dier? Wil je jouw skills op het gebied van schrijven, organiseren, sociale media en websites inzetten voor meer natuur in Nederland?

ARK Rewilding Nederland is op zoek naar
twee (junior) communicatiemedewerkers
om ons communicatieteam te versterken (32 tot 40 uur per week).


Wat vragen wij?

Een relevante opleiding in het communicatievak, gekoppeld aan een actieve betrokkenheid met natuur in Nederland, óf een relevante opleiding in het vak van natuur, bos- of landschapsbeheer met uitstekende (aantoonbare) communicatievaardigheden.

  • Goede schrijf- en spreekvaardigheid in het Nederlands. Engels is een pré.
  • Zelfstandig werk kunnen plannen en uitvoeren
  • Kunnen omgaan met deadlines in het werk
  • Een open, lerende houding en positieve benadering van mensen én uitdagingen rond natuurbescherming
  • Een ‘digitale soepelheid’ in het omgaan met sociale media en cms-gebaseerde websites
  • Affiniteit met het werken met beeld (foto/video) is een pré

 

 

Over ark Rewilding nederland

ARK maakt de Nederlandse natuur al 35 jaar wilder, sterker en gezonder. Dat doen we door te rewilden: we realiseren nieuwe natuurlandschappen waar de natuur zich kan ontplooien en omwonenden, overheden en bedrijven in willen investeren. Wij doen dat door de natuur de ruimte en gelegenheid te geven om zichzelf te kunnen ontplooien en door mensen met de natuur te verbinden.

 

Wat bieden wij?

ARK Rewilding Nederland biedt een werkomgeving met bevlogen medewerkers waarin samenwerken aan een natuurrijker Nederland een belangrijke verbinder is. Er is veel aandacht voor samenwerking en teamgevoel. Je komt te werken in het communicatieteam, dat vooralsnog bestaat uit vier medewerkers. We hechten erg aan een goede samenwerking in het team. We schuwen een uitdaging niet en steunen elkaar als dat nodig is. ARK heeft een bescheiden kantoor in Nijmegen, de meeste medewerkers werken voornamelijk vanuit huis. De arbeidsvoorwaarden van ARK passen bij een ideële organisatie.

De functie is eerste instantie voor een jaar. Het is onze intentie om bij een positieve ‘klik’ dit om te zetten in een vast dienstverband. Het salaris behorende bij deze functie ligt, afhankelijk van opleiding en ervaring, tussen de € 2.438 en € 4.110.

 

Hoe verder?

Herken je jezelf in dit profiel? We ontvangen dan graag, uiterlijk op zondag 5 februari 2023, je sollicitatie bestaande uit een brief met curriculum vitae via info@ark.eu o.v.v. ‘sollicitatie communicatiemedewerker'.

Neem voor meer informatie contact op met communicatieadviseur Lars Soerink (06 1074 3808) of directeur Esther Blom (06 2953 5904)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.