U bent hier

Vacature Senior Projectleider Communicatie

19-07-2021|DOORARK Natuurontwikkeling

ARK Natuurontwikkeling is aanjager van meer en wildere natuur. Wij ontwikkelen ideeën, voeren proefprojecten uit én realiseren jaarlijks tientallen hectares nieuwe natuur. Wij inspireren (toekomstige) beheerders, eigenaren en ontwikkelaars om te investeren in meer en wildere natuur, in Nederland en aangrenzende landstreken. ARK Natuurontwikkeling is een platte organisatie met korte lijnen, waar slagvaardigheid belangrijk is. Onze circa 30 medewerkers werken grotendeels vanuit huis; daarbij ondersteund vanuit een bedrijfsbureau en communicatieteam in Nijmegen.

WAT ZOEKEN WIJ? 

Voor ons communicatieteam zoeken wij een ervaren Senior Projectleider Communicatie (voltijds). Wij zoeken een ervaren communicatiemedewerker die onze capaciteit op zowel project- als bedrijfscommunicatie versterkt en verbreedt.

WAT GA JE DOEN?

Je maakt deel uit van ons 3-koppige, zelfsturende communicatieteam. Je weet projectteams doeltreffend te ondersteunen met tactische adviezen en hun bereik te vergroten. Waar nodig lever je ook zelf inspirerende content. Je levert een inspirerende bijdrage aan de (her)profilering van ARK als dé Nederlandse natuurontwikkelingsorganisatie. Je gaat een of meerdere communicatieprojecten en externe campagnes leiden.

WAT VERWACHTEN WIJ? 

ARK verwacht van een Senior Projectleider Communicatie dat zij/hij: 

  • Een grote persoonlijke betrokkenheid heeft bij het concept ‘rewilding’, onze ambitie, onze positieve communicatiestrategie, onze gedrevenheid en ondernemende aanpak.
  • Een ervaren vakbekwame professional is met zo’n 10 tot 15 jaar ervaring in uitvoerende communicatie, een passende opleiding (≥ hbo) heeft afgerond en zich sindsdien actief verder heeft ontwikkeld.
  • Een veelzijdig doener is met organisatietalent die complexe, meervoudige taken weet uit te voeren in meerdere projectteams; haar/zijn eigen werk zelfstandig plant en prioriteiten weet te stellen.
  • Een creatieve, kritische geest en een brede blik heeft. Een collega die vernieuwende, verfrissende ideeën inbrengt én omzet, zowel op het gebied van strategie als in de praktische uitvoering.
  • Een open, positieve persoonlijkheid heeft en op een ontvankelijke wijze samenwerkt met het communicatieteam, de projectteams, de directie én externe partners en tegenspelers.
  • Een sterke persoonlijkheid heeft die ARK effectief kan presenteren en constructief het woord kan voeren over gevoelige onderwerpen. 

WAT BIEDEN WIJ? 

ARK biedt haar medewerkers zeer flexibele arbeidsvoorwaarden passend bij een dynamische, ondernemende organisatie. Anderzijds zijn onze arbeidsvoorwaarden als goededoelenorganisatie logischerwijs ook relatief sober ingericht.  

  • Het gaat om een dienstverband van vooralsnog 1 jaar met de intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd. De functie is voor 32 tot 40 uur per week (in overleg te bepalen).
  • Het brutosalaris voor deze functie ligt tussen de € 3.404 en € 4.965 (salarisschaal D) op basis van 40 uur per week. Inschaling is afhankelijk van je ervaring.   

Herken je jezelf hierin? Stuur dan een brief met curriculum vitae naar info@ark.eu o.v.v. ‘sollicitatie senior projectleider communicatie’. Neem voor meer informatie contact op met Jos Rademakers (directeur), 06-22447461‬.

Graag uiterlijk zondag 15 augustus 2021 solliciteren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.