U bent hier

Hij is er: ons nieuwe jaarmagazine

15-07-2021|DOORARK Rewilding Nederland

Door de natuur de ruimte te geven en door haar af en toe een klein duwtje te geven, zet ARK de natuur weer aan het werk. Daardoor kunnen bossen weer wandelen, grazers kortwieken en woelen, rivieren meanderen en schelpdierriffen water filteren en golven breken. De natuur haar gang laten gaan levert een grote rijkdom aan landschappen, planten en dieren op. Daarvan profiteren ook wij, mensen. Want van recreatie tot klimaatadaptatie, de natuur heeft ons enorm veel te bieden.

Wat ons werk in de praktijk inhoudt lees je in ons nieuwe jaarmagazine. In dit gratis, online tijdschrift blikken we terug op wat we in 2020 hebben bereikt én kijken we vooruit: wat is er nog meer mogelijk als we de natuur echt durven los te laten?

Je leest bijvoorbeeld over hoe we samen met Trees for all tienduizenden bomen en struiken plantten in Brabant. Hoe de otter door ons en onze partners veilig en droog onder viaducten door kan. En hoe we – ondanks corona – 1500 studenten bereikten met excursies, gastcolleges en workshops. Met de artikelen over de terugkeer van haaien in de Noordzee en het rewilden van de Veluwe kan je bovendien even wegdromen: wat heeft een wilder, mooier en rijker Nederland te bieden?

Klik hier voor ons jaarmagazine en hier voor het financieel jaarverslag 2020 inclusief accountantsverklaring. Tip: het magazine leest digitaal het fijnst als je bij 'Paginaweergave' op 'Twee pagina' klikt en vervolgens op 'Voorblad afzonderlijk weergeven'.