U bent hier

Zomerse familiestruintochten

8-07-2020|DOORARK Rewilding Nederland

In de zomermaanden organiseren we avontuurlijke struintochten voor kinderen vanaf 8 jaar en hun ouders. Samen met een gids gaan jullie op pad om de natuur te ontdekken en beleven. De gids weet de mooiste plekjes. Onderweg voeren jullie een aantal leuke natuuropdrachten uit. De natuur heeft altijd wat in petto.

Ga mee op struintocht!

Er zijn zomerse familiestruintochten in verschillende gebieden zoals de Millingerwaard bij Nijmegen, langs de Grensmaas in Zuid-Limburg en in een van de eerste uiterwaarden langs de Waal waar een meestromende nevengeul werd gerealiseerd; de Leeuwense Waard. Hou de agenda in de gaten voor een overzicht van alle struintochten. Meer gebieden en data volgen nog.

Ga mee op struintocht in coronatijd!
Ga mee op struintocht in coronatijd!

Maakt dit je nieuwsgierig en wil je graag mee, meld je dan aan. Aanmelden is noodzakelijk. Inschrijven kan via het inschrijfformulier op de activiteitenpagina's. Deelname is gratis; maximaal 15 personen per struintocht.

Corona

Wij zorgen ervoor dat we de door de overheid gestelde coronaregels in acht nemen. Doet u dat ook. Blijf thuis bij verkoudheidsklachten. Volwassenen houden 1,5 meter afstand. De gids heeft handgel bij zich.

De struintochten gaan ook over ongebaande paden, dus trek stevige (wandel)schoenen aan.