U bent hier

Vacature Senior Medewerker Communicatie

10-11-2018|DOORARK Natuurontwikkeling

ARK Natuurontwikkeling is in 1989 opgericht om concrete voorbeeldgebieden voor natuurontwikkeling op te zetten, te beheren en daarover te communiceren. Nu, bijna 30 jaar later, is onze visie op natuur nog steeds vernieuwend en uitdagend. ARK beschouwt natuurontwikkeling als een onmisbare aanvulling op het beschermen van natuur die we nog hebben en het herstellen van de natuur die we gekend hebben, in Nederland én aangrenzende buitenlandse landstreken.
ARK Natuurontwikkeling is een stichting met circa 30 medewerkers. ARK is een platte organisatie met korte lijnen, waar slagvaardigheid belangrijk is. De bedrijfsvoering wordt vanuit het kantoor in Nijmegen verricht; de meeste medewerkers werken vanuit huis.

Wij zoeken een Senior Medewerker Communicatie (32 uur per week)

Functie

Met de andere teamleden ondersteun je projectleiders bij het opstellen van communicatieplannen rondom onze projecten en activiteiten. Je geeft mede-uitvoering aan en/of begeleidt de projectgebonden communicatie waaronder woordvoering, communicatiemiddelen, bijeenkomsten, et cetera.
Samen met de andere twee leden van ons team communicatie ondersteun je de directie bij strategische communicatie, issue-management, onze bedrijfsprofilering en geef je invulling aan de bedrijfscommunicatie (websites, jaarverslag, social media, et cetera).

Gevraagde ervaring en kwaliteiten

  • Je hebt een goed inlevingsvermogen en bent in staat om vanuit én onze strategie én het perspectief van onze omgeving te adviseren over de juiste boodschappen en middelen, om de gewenste doelen te bereiken.
  • Je bent een goede, constructief kritische gesprekspartner van het management, de teamleden en de projectleiders. Je weet hen te inspireren en - waar dat nodig is – te ondersteunen.
  • Je hebt een hbo- of academische opleiding op het gebied van communicatie. Je hebt minstens 8 jaar professionele ervaring in zowel uitvoerende als strategische communicatie; waarvan tenminste enkele jaren in een soortgelijke functie.
  • Je beschikt over uitstekende schrijf-, redactionele, mondelinge en sociale vaardigheden. Je maakt doeltreffend en creatief gebruik van social media, internet, et cetera.
  • Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied.
  • Je bent nieuwsgierig en ondernemend, neemt zelf initiatief, laat je niet snel uit het veld slaan en hebt een praktische instelling. Je werkt zelfstandig en resultaatgericht.
  • En niet onbelangrijk: je hebt een actieve interesse in natuur en draagt de visie en ambitie van ARK een warm hart toe.

Arbeidsvoorwaarden

  • Het gaat om een tijdelijk dienstverband van 1 jaar met de intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd. De functie is voor 32 uur/week.
  • Het brutosalaris bedraagt maximaal € 4.026,- op basis van 40 u/w, afhankelijk van ervaring.

Herken je jezelf hierin? Solliciteer dan meteen via info@ark.eu o.v.v. ‘sollicitatie senior medewerker communicatie’. Of neem contact op met Jos Rademakers (directeur), 06-22447461.

Graag solliciteren vóór dinsdag 20 november 2018.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.