U bent hier

Meer dan 32000 artikelen om de natuur mee in te gaan

28-12-2018|DOORARK Natuurontwikkeling

In iets meer dan een jaar tijd zijn er in de online winkel van ARK ruim 32.000 artikelen besteld. Sinds de start van de web(geef)winkel eind 2017, zijn op webwinkel.ark.eu boeken, tekeningen, prenten en (struin)kaarten te vinden. Ook de zoekkaarten van ARK tekenaar Jeroen Helmer zijn in de webshop opgenomen. Ideaal om mee te nemen naar buiten als je de natuur in trekt.

Web(geef)winkel

Veel producten in de winkel van ARK zijn gratis te downloaden. Het gaat hierbij veelal om zoekkaarten en tekeningen van Jeroen Helmer, maar ook om enkele boeken en kaarten. Na bestelling ontvang je een bevestiging met een link waarmee je de bestanden als pdf kunt downloaden en zelf kunt afdrukken. Aan het gebruik van deze gratis producten zijn voorwaarden verbonden. Ze mogen alleen gebruikt worden voor niet-commerciële activiteiten.


Voor elk wat wils

Speciaal voor anderstaligen zijn er in de web(geef)winkel nu ook tekeningen en publicaties in het Frans, Duits en Engels te vinden. Eenvoudig te downloaden met een druk op de knop. En heb je zin om te kleuren? Kies dan een van de kleurplaten van boomkikker, edelhert of misschien wel de delta. Print ze uit en kleur ze in.

Ook in 2019 zullen nieuwe titels via webwinkel.ark.eu te downloaden of te bestellen zijn. Voor sommige producten is een (kleine) financiële bijdrage nodig en in het nieuwe jaar wordt het btw-tarief voor boeken verhoogd. Dus kom nog snel voordelig shoppen in de web(geef)winkel!