U bent hier

Aanbieding: Roofdiergids nu 5 euro

19-07-2016|DOORARK Rewilding Nederland

De allerlaatste Roofdierengidsen gaan in de verkoop, afgeprijsd van 8 naar 5 euro. Bestel 'm nu en de gids kan volgende week in je jaszak zitten! Bestellen kan tot 10 augustus.

Roofdieren spreken tot de verbeelding. Sommige roofdieren werden bijna of helemaal uitgeroeid. Een aantal soorten is echter bezig met een comeback. Soorten als wolf, wilde kat, otter en boommarter breiden zich weer uit. Om de roofdieren van Nederland te herkennen is er nu de Roofdierengids op zakformaat.

RoofdiergidsVoor mensen die regelmatig in de natuur zijn en sporen of de dieren zelf tegenkomen maakte ARK een handzaam gidsje. De roofdiergids past in de zak van een jas en is waterbestendig. Deze compacte gids is geschreven door Jaap Mulder en geïllustreerd door Jeroen Helmer van ARK Natuurontwikkeling.

 

De handzame, waterbestendige veldgids helpt bij de herkenning van alle West-Europese roofdieren. Behalve het dier zelf zijn ook zijn look-a-likes, zijn pootafdrukken en keutels afgebeeld. Tekeningen worden toegelicht met een korte tekst. Verder bevat het boekje tips voor het waarnemen van roofdieren.

Formaat: 11 x 14 cm
Aantal pagina's: 36
Prijs: 5 euro exclusief verzendkosten
Bestellen via: hettie.meertens@ark.eu vóór 10 augustus.

Aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

Deze gids is ook gratis verkrijgbaar als app