U bent hier

Meivakantie bij ARK

1-05-2015|DOORARK Rewilding Nederland

De mooiste tijd van het jaar is aangebroken. Vogels zingen volop en bloemen schieten uit de grond. Tijd om naar buiten te gaan. Zeker als je meivakantie hebt.

Op avontuur langs Limburgse beekjes

Een struinavontuur vlakbij het hoogste punt van Nederland. Op zoek naar watermonsters en bodemspringers in Zuid-Limburg. Kom 5 mei naar Vaals.

Hutten bouwen

Stoere hutten bouwen kan bij de Smeetshof. Met takken van wilgen, snoeischaren en grondboren maken we een wilgenhuttendorp. Doe mee op 8 mei in het Kempen~Broek.

CSI Kempen~Broek

Van raaf tot vos en van kledingmot tot doodgraver. Allemaal dieren die profiteren van dode dieren in de natuur. Download de zoekkaart lijkenpikkers en ga op 9 mei mee op onderzoek in het Kempen~Broek.

Kanosafari

Rust, stilte en bijzondere natuur, dat is kanoën op de Tungelroyse Beek. Wie weet duikt er een bever voor de kano’s op en op z’n mist zien we hun sporen en burchten. Kano mee op 10 mei door het Kempen~Broek.

Dwalen vanuit je luie stoel

Een dagje regen? Ga dan virtueel naar buiten en dwaal van Lobith naar Rotterdam en van Zuid-Limburg naar het Kempen~Broek en de Biesbosch. Meer dan een miljoen bezoekers gingen je al voor. Dwaal mee met Dwaalfilm.

Pinksterbloemen Foto Bob Luijks
Pinksterbloemen Foto Bob Luijks