U bent hier

Toeristenbord en boek Kempen~Broek

14-11-2014|DOORARK Rewilding Nederland

Het Kempen~Broek; op de grens van mens, natuur en landschap
Het Kempen~Broek; op de grens van mens, natuur en landschap

Vandaag vond op de Loozerheide in het Kempen~Broek een bijzondere bijeenkomst plaats. In dit bijzondere, net ingerichte, natuurgebied werd het eerste exemplaar van het boek ‘Het Kempen~Broek; op de grens van mens, natuur en landschap’ overhandigd aan Twan Beurskens, gedeputeerde van de provincie Limburg. Ook werden twee bruine toeristenborden onthuld.

‘Het Kempen~Broek; op de grens van mens, natuur en landschap’ is het eerste standaardwerk over het GrensPark Kempen~Broek. Samen met uitgeverij Pictures Publishers hebben ARK Natuurontwikkeling en Regionaal Landschap Kempen en Maasland het Kempen~Broek in al haar facetten vastgelegd. Het boek bevat 328 pagina’s over natuur, historie en landschap.

Het boek is een must-have voor iedere bewoner en bezoeker van de streek. Het boek kost €37,50 en is verkrijgbaar in de boekhandel, de webwinkel van kempenbroek.eu.

60.000 automobilisten

Vandaag werd ook het eerste exemplaar van de welbekende bruine toeristenborden gepresenteerd. Passanten op de snelweg A2 zullen het Kempen~Broek niet meer kunnen missen.  Bij de afritten Weert-Noord en Budel zullen dagelijks zo’n 60.000 passanten een landschap met tauros, edelhert en libel, op een bruin toeristenbord opmerken.

Toeristenbord ANWB A2 Kempen~Broek
Toeristenbord A2 Kempen~Broek