U bent hier

De inschrijvingstermijn voor openbare verkoop percelen voor Ondernemend Natuurnetwerk in de Maashorst is gesloten. Er is één inschrijving ontvangen.

Natuurgebied de Maashorst is onderdeel van Natuurnetwerk Brabant (NNB). In opdracht van de provincie Noord-Brabant en de Maashorstgemeenten (Oss, Uden, Bernheze en Landerd), heeft ARK Natuurontwikkeling landbouwpercelen gekocht in de Maashorst ten behoeve van realisatie van het Natuurnetwerk Brabant. Deze landbouwpercelen worden ingericht als natuur. Maar passend binnen de doelstelling van de provincie en de Maashorstgemeenten wordt een deel van deze landbouwpercelen verkocht ten behoeve van omschakeling naar Ondernemend Natuurnetwerk Brabant ofwel ONNB. Om deze reden wordt nu een openbare verkoopprocedure gehouden waarbij iedereen met een plan kan inschrijven.

Voor de inschrijver met het beste plan voor realisatie van Ondernemend Natuurnetwerk Brabant, zijn er percelen te koop in natuurgebied De Maashorst rondom Slabroek (Nistelrode en Uden).

Op 18 juni 2018 start voor 9 percelen met een totale omvang van circa 12 hectare de verkoop bij inschrijving.