U bent hier

Thema-avond: Wildernis van het Water met film

Filmposter Nederland Onder Water
Nederland Onder Water

De afgelopen jaren heeft ARK Natuurontwikkeling zich ingezet om ons netwerk met jonge mensen te versterken. We willen graag inspireren op het gebied van wilde natuur. Als blijk van waardering organiseert ARK een evenement voor studenten en young-professionals! Bij deze zijn jullie van harte uitgenodigd voor onder meer een gratis vertoning van topfilm ‘Nederland Onder Water’:  inclusief Q&A met de maker en experts op het gebied van (onderwater)natuur. 

Waarom? Waar grote rivieren en zee samenkomen ligt de Nederlandse Delta. Onder de rook van Randstad en havens zwemmen scholen vissen rivieren op, loeren kreeften op prooien en is er drama én spektakel in elke sloot te vinden. De natuur onder water is wild, maar nauwelijks bekend en misschien wel de mooiste van Nederland. ARK Natuurontwikkeling nodigt je als student of young-professional uit voor een virtuele duik (je blijft in principe droog) in deze waanzinnige onderwaternatuur. Verleg je horizon naar ónder de waterspiegel en ga in gesprek met experts over de onderwaternatuur van de toekomst. De avond is gratis, maar meld je wel aan.

Snoekbaars
Snoekbaars (Sander lucioperca). Foto: Arthur de Bruin / Blikonderwater

Programma 

  • 19:00-19:15 Introductie door Ernst Schrijver, marien bioloog en visliefhebber (ARK Natuurontwikkeling) 
  • 19:15-19:30 Introductie door Arthur de Bruin, filmmaker en aquatisch ecoloog (Blikonderwater) 
  • 19:30-20:30 Vertoning natuurdocumentaire ‘Nederland Onder Water’ van Arthur de Bruin 
  • 20:30-21:00 Q&A met Arthur de Bruin & Ernst Schrijver, geleid door Lars Soerink van ARK. 

Het enige wat we van jullie per organisatie -naast een geweldige en gezellige opkomst- graag zouden willen zien is een kort berichtje via sociale media met #wildernisvanhetwater en tag ARK Natuurontwikkeling of korte feedback per mail na het evenement. 

Tot ziens op 4 juli!