U bent hier

Struintocht Rewilding de Veluwe 3 juli 2022

DEZE EXCURSIE IS VOLGEBOEKT! U KUNT ZICH HELAAS NIET MEER AANMELDEN.

Speciaal voor de deelnemers van de Nationale Postcode Loterij organiseren we in 2022 twee struintochten in de Veluwe boven Arnhem. Deelname is gratis.

REWILDING DE VELUWE

In de bos- en heidegebieden ten noorden van Arnhem (de driehoek Arnhem – Schaarsbergen – Deelen), is ARK bezig de natuur een impuls te geven. Dankzij een bijdrage van de Nationale Postcode Loterij is het project ‘Rewilding de Veluwe’ mogelijk gemaakt. Kwijnend monotoon naaldbos vormen we om tot vitaal bos vol leven. Natuurgebieden worden aaneengesloten, zoveel mogelijk hekken worden weggehaald en we proberen de gewenste ecologische verbinding tussen Planken Wambuis in het zuidwesten en de Veluwezoom in het oosten dichterbij te brengen. Vele planten en dieren zullen daarvan in de toekomst gaan profiteren en Nederland krijgt er een prachtig wild natuurgebied bij. Ga met ons op verkenning en wandel mee door dit nog vrij onbekende deel van de Veluwe.

BEDANKT!

Tijdens de struintocht lopen we dwars door het resultaat van uw deelname aan de Postcode Loterij. In de Arnhemse Veluwe is ARK sinds 2021 actief en willen we graag laten zien wat we van plan zijn en hoe de natuur daarvan gaat profiteren. En hoe mensen vervolgens van die nieuwe natuur kunnen genieten. Precies de reden dat de Nationale Postcode Loterij ARK jaarlijks steunt. Daarom willen we de deelnemers van de Nationale Postcode Loterij graag laten zien hoe mooi dit gebied is en wat er allemaal leeft.

PRAKTISCH

De struintocht gaat deels over ongebaande paden, dus trek goede wandelschoenen en een lange broek aan.

Inschrijven voor deze excursie gaat via het inschrijfformulier (Klik op de link bij 'Inschrijven' elders op deze pagina).

Deelname is gratis en uitsluitend voor deelnemers van de Nationale Postcode Loterij. Maximaal twee personen per inschrijving. Er is plaats voor maximaal 30 deelnemers per struintocht. DEZE EXCURSIE IS VOLGEBOEKT! U KUNT ZICH HELAAS NIET MEER AANMELDEN.