U bent hier

Struintocht 30 mei Millingerwaard

DEZE EXCURSIE IS VOLGEBOEKT! U KUNT ZICH HELAAS NIET MEER AANMELDEN.

Speciaal voor de deelnemers van de Nationale Postcode Loterij organiseren we in 2021 een aantal struintochten in de Millingerwaard bij Nijmegen. Deelname is gratis op vertoon van de voordeelbon uit de Voordeelagenda 2021 van de Nationale Postcode Loterij.

MILLINGERWAARD
Een stukje wildernis aan de Waal: in de ooibossen en de moerassen van de Millingerwaard vind je bevers, roofvogels, reeën en meer. In 1991 startte Ark er een klein voorbeeldprojectje, maar inmiddels heeft de Millingerwaard zich ontwikkeld tot een ongeëvenaard veelzijdig natuurgebied, waar grote kuddes gallowayrunderen en konikpaarden rondstruinen en luidkeels zingende zangvogels rondfladderen. De open verbinding tussen de plassen in de uiterwaarden en de Waal maakt van het gebied een essentiële kraamkamer voor vissen. En zelfs de zeldzame zwarte stern voelt zich thuis in dit nieuwe natuurgebied onder de rook van Nijmegen. Wandelen door de Millingerwaard is dan ook een waar genot.

BEDANKT!
Tijdens de struintochten lopen we dwars door het resultaat van uw deelname aan de Postcode Loterij. In de Millingerwaard is ARK jaren actief geweest en kunnen we goed laten zien hoe de natuur profiteert van de ontwikkeling van wilde natuur en hoe mensen vervolgens van die nieuwe natuur kunnen genieten. Precies de reden dat de Nationale Postcode Loterij ARK jaarlijks steunt. Daarom willen we de deelnemers van de Nationale Postcode Loterij graag laten zien hoe mooi dit gebied is en wat er allemaal leeft.

PRAKTISCH
De struintochten gaan over ongebaande paden, dus trek stevige, waterdichte schoenen en een lange broek aan.

Inschrijven kan via het inschrijfformulier.

Deelname is gratis; maximaal twee personen per bon uit de Voordeelagenda 2021; maximaal 30 personen per struintocht. Vol is vol