U bent hier

Ondernemerscafe Haringvliet

Bent u ondernemer of betrokken bij recreatie en toerisme rond het Haringvliet? Kom dan op maandagmiddag 2 maart 2020 naar de voorjaarseditie van het Haringvliet Ondernemerscafé.

In en om het Haringvliet verandert veel. Sinds begin 2019 gaan de Haringvlietsluizen regelmatig op een kier. Het zoute zeewater kan daardoor naar binnen stromen, trekvissen kunnen weer pendelen tussen rivier en zee en de natuurlijke rijkdom van het gebied zal veranderen. In het vernieuwde Haringvliet zijn er veel nieuwe recreatieve mogelijkheden bij gekomen en is er meer natuur om te ontdekken en beleven. Daar kunnen ondernemers én burgers hun voordeel mee doen! Tijdens dit tweede Haringvliet Ondernemerscafé worden ondernemerskansen, ideeën en kennis met elkaar gedeeld. We kijken waar de natuur extra mogelijkheden biedt of juist kan bijdragen aan uw bedrijfsresultaat. We koppelen kansen aan natuur!

Ondernemerscafé Haringvliet
Ondernemerscafé Haringvliet

We starten met de opening door het Wereld Natuur Fonds, waarna organisaties als Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer en Landschapstafel Haringvliet in een korte pitch delen waarom zij met jullie, ondernemers uit de regio, kansen zien rond het Haringvliet. Na deze informerende en inspirerende start van het Ondernemerscafé zal er, tijdens een lekkere borrel met hapjes, voldoende gelegenheid zijn om te netwerken en ideeën en kansen te delen. Hierbij zal er een open microfoon aanwezig zijn, waar enkele ondernemers in een korte pitch hun onderneming en kansen voor mogelijke samenwerkingen in de regio Haringvliet kunnen delen met de zaal. Deze voorjaarseditie van het Haringvliet Ondernemerscafé is dé kans om inspiratie op te doen en te netwerken voordat het seizoen van start gaat.

Haringvliet Ondernemerscafé

  • Voor wie? Bedrijven, ondernemers, startups, jonge professionals en actieve burgers in de regio Haringvliet
  • Wanneer? Maandag 2 maart 2020, 16:00-18:00 uur
  • Waar? Paviljoen Zoet of Zout (Haringvlietplein 3, Stellendam) - gratis parkeerplaats
  • Kosten? Gratis, aanmelden wel vereist door hier te klikken

Heeft u een goed idee? Zoekt u advies of partners voor een initiatief? Dit kunt u delen in een pitch met het publiek. Laat het ons weten via het inschrijfformulier (of e-mail naar gwenael.hanon@ark.eu). En stuur deze uitnodiging door binnen uw Haringvliet-netwerk!

We zien u graag verschijnen, tot snel!

Namens het samenwerkingsverband natuurorganisaties Haringvliet: Wereld Natuur Fonds, ARK Natuurontwikkeling, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, Vogelbescherming Nederland en Sportvisserij Nederland.