U bent hier

Struintocht Grensmaas

HELAAS, DEZE EXCURSIE ZIT VOL. INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJK.

Speciaal voor de deelnemers van de Nationale Postcode Loterij organiseren we in 2018 struintochten in het Geuldal en langs de Grensmaas in RivierPark Maasvallei. Deelname is gratis op vertoning van de Voordeelbon uit de Voordeelagenda 2018 van de Nationale Postcode Loterij.

Deze struintocht vindt plaats langs de Grensmaas bij Borgharen.

RIVIERPARK MAASVALLEI

In RivierPark Maasvallei tussen Maastricht en Maasbracht werkt ARK al tientallen jaren aan de ontwikkeling van bijzondere riviernatuur die hand in hand gaat met grindwinning en hoogwaterveiligheid voor de bewoners. De Maas is hier een snelstromende rivier met grindbanken en stroomversnellingen. De oevers worden er begraasd door konikpaarden en gallowayrunderen.

BEDANKT!

Tijdens de struintochten lopen we door het resultaat van uw deelname aan de Postcode Loterij. In RivierPark Maasvallei ontwikkelden we mede dankzij u sprekende voorbeeldgebieden die de inspiratie hebben gevormd voor natuurontwikkeling zoals die nu plaatsvindt. En jaarlijks doen hier meer dan 1.000 schoolkinderen mee aan bijzondere veldlessen.

PRAKTISCH

De struintochten gaat over ongebaande paden, dus trek stevige waterdichte schoenen en een lange broek aan.

Deelname is gratis; maximaal twee personen per bon uit de Voordeelagenda; maximaal 24 personen per struintocht. Vol is vol.