U bent hier

Struintocht Geuldal

HELAAS, DEZE EXCURSIE ZIT VOL. INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJK.

Speciaal voor de deelnemers van de Nationale Postcode Loterij organiseren we in 2018 struintochten in het Geuldal en langs de Grensmaas in RivierPark Maasvallei. Deelname is gratis op vertoning van de Voordeelbon uit de Voordeelagenda 2018 van de Nationale Postcode Loterij.

Deze struintocht vindt plaats in het Geuldal net over de grens in België.

GEULDAL

ARK Natuurontwikkeling werkt in het Geuldal aan het project Geuldal, catwalk voor Europese topnatuur. Dit project is mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage uit de extra trekking van de Nationale Postcode Loterij. Het Nederlandse Geuldal is goed beschermd, maar een deel van het bovenstroomse Belgische deel dreigt verloren te gaan. Als we niet ingrijpen verliest Nederland daarmee de verbinding met belangrijke natuurgebieden in België en Duitsland.

BEDANKT!

Tijdens de struintochten lopen we door het resultaat van uw deelname aan de Postcode Loterij. Langs de Geul werd grond aangekocht en het gebied wordt begraasd door wildlevende runderen. Zeeën van bloemen, waaronder het bijzondere zinkviooltje, groeien op de oevers; langs de Geul leven ijsvogels en waterspreeuwen en in de bossen op de hellingen leven dassen en wilde katten.

PRAKTISCH

De struintochten gaat over ongebaande paden, dus trek stevige waterdichte schoenen en een lange broek aan.

Deelname is gratis; maximaal twee personen per bon uit de Voordeelagenda; maximaal 24 personen per struintocht. Vol is vol.